Нашите каузи

  Станимир Михов в социалната инициатива на "Bg-Mamma"

  Станимир е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия. Въпреки това смята, че винаги има място за подобрения в много аспекти и темата фитнес е обширна, затова не спира да обогатява знанията си и да споделя и прилага наученото.

  През годините Станимир натрупва опит с различни тренировъчни програми, както и с повечето диети и хранителни режими, които са били актуални през това време. Помага на голям брой хора да влязат във форма чрез консултации и безплатни програми (над 15000) и чрез изготвяне на индивидуални програми – за фитнес или домашни условия, както и хранителни режими (над 1000).
  Работи с хора на почти всякаква възраст (16 – 65-годишни), като някои от тях не са спортували повече от 20 години и не са вярвали, че отново ще са физически активни след толкова голямо прекъсване на спорта.
  На сайта, поддържан от Станимир, можете да се запознаете с постигнатите резултати и споделените отзиви от хора, които са се доверили на неговия опит.

  Станимир Михов може да помогне да постигнете своята цел (напр. изгаряне на излишни мазнини, подобряване на спортна форма, покачване на мускулна маса и др.) и ще отговори на вашите конкретни въпроси, свързани с:

  •   Упражнения и тренировки за начинаещи и средно напреднали
  •   Специален режим за трениране вкъщи или фитнес зала
  •   Насоки, свързани с хранителен режим за отслабване, изгаряне на мазнини, покачване на мускулна маса.

  __

  В подкрепа на "Holiday Heroes"

   

  ТИ СИ ГЕРОЙ! Кой не е искал да бъде Герой като по-малък? Ето нашата възможност:

  Общата ни кампания с Holiday Heroes – празничните герои, предоставя точно това.

  Кампанията има за цел да събере пакет от най-необходими хранителни продукти за нуждаещите се по празниците.

  За целта са необходими средства за закупуване на:

  • Ориз и олио;
  • Брашно и всякакъв вид варива;
  • Всякакъв вид паста и консерви;
  • Напитки и захарни изделия;

  Най-лесният начин за участие е поръчка на хранителни добавки и фитнес аксесоари от shop.stanimirmihov.com – % от целия оборот през Септември се превежда директно в сметката на организацията, в началото на Октомври месец.

  Ако имате нужда от допълнителна информация ми напишете лично съобщение.

  Може да се включите и като дарите желана сума по Paypal, банков превод, Еконт, която ще прибавя към предоставената стойност от магазина.

  Допълнителна информация:

  Holiday Heroes е благотворителна организация, която подкрепя социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания, като доставя до домовете им храни и продукти по най-светлите български празници.

  **Кампанията с HolidayHeroes беше организирана Септември 2018.

  __

  В подкрепа на "Да прегърнем дете"

  “Да прегърнем дете” е сдружение с нестопанска цел.

  Основни цели на сдружението са намаляване на броя на изоставените деца и защита на децата в риск, както и подобряване на условията на живот на деца настанени в специализирани институции и грижи за тяхната интеграция в обществото.

  Оказа се, че вбъдеще може да има интерес към съвместни инциативи на теми като здравословно хранене и спорт, тъй като повечето деца, с които е свързана организацията имат по-големи роднини (братчета, сестричета, чичо, леля и прочие), които също имат нужда от внимание, знания и пример, които да предадат след това към по-малките.

  Освен със средства, може да помогнем на сдружението с: бебешки и детски дрешки, детски принадлежности и играчки в помощ на майки.

  Вход

  Забравена парола?

  Все още нямате профил?
  Създаване на профил